Widzę Arepo, ze wziąłeś razem ładnie to wszystko w kupę (tzn w całość

)

Ja to pisałem już wcześniej, może mniej składnie.
Ta cała zabawa z reputkami bardzo dobrze robiła atmosferze na forum, pozwalała niezobowiązująco dać komuś wirtualną...no właśnie, co....nagrodę? pochwałę? w sumie nic znaczącego, ale wyrażającego sympatię. To bardzo dużo.
Powiem wam, że sam nigdy nikomu nie dałem żadnej czerwonej dezaprobaty, mimo że wielu się należało. Wolę pozytywne zachowania, albo żadne.
Natomiast wycena wartości merytorycznych wypowiedzi to już całkiem inna sprawa. Też mam swoje własne notowania i też w głowie.
Teraz co do licznika, bo to zdaje się ja byłem pod koniec tym, co prowadził. Nie wiem tego na pewno, bo rzadko sprawdzałem i wystarczały mi screeny które ludzie zamieszczali. Nie licznik więc miał tu znaczenie, przynajmniej dla mnie. Zerowanie go właściwie nie miało sensu, bo wystarczyłoby może 4-5 nowych reputek od ludzi z czołówki, żeby znowu miec komplet zielonych kropek.
Teraz do posta @Desdena - trochę dziwi mnie to, co napisałeś. Jesteś modem, masz władzę, więc jaki masz problem z zamknięciem tematu? Nie masz uprawnień w tym dziale? To załatw sprawę z Bartezem albo MacGyverem, skoro nasza pisanina tak cie denerwuje. To prawda że piszemy tu sobie nie po myśli władzy, bo tak nam się chce a nie jesteśmy w przedszkolu. Tylko bez urazy prosze
PS Arepo - mówi ci coś hasło "Antonin"? Jest szansa na

nie wirtualne
PS2 Ale mi się zrobił post, może i najdłuższy w mojej tu karierze