Cytat:
|
Napisany przez Desden
Eee bez jaj - taki temat, a takie farmazony trujecie
Dla mnie sprawa jest oczywista, zamknąc ten temat(licznik postów bije) i jesli sie cos zmieni to damy komunikat ;-)
|
Rozumiem, że to wypowiedź żartobliwa, zważając na fakt obecności tematu w dziale ***8222;Propozycje, sugestie, błędy forum***8221;.
Zamknąć można zawsze ***8230; najlepiej wszystko ***8211; to tak apropo wyrabiania sobie opinii na temat wypowiedzi, w głowie oczywiście
Cytat:
|
Napisany przez ed hunter
jeśli teraz mamy mozliwość zgłoszenie nieodpowodniego posta do GTW to wystarczy dodać taką samą możliwość zgłoszenia odpowiegniego i tak samo z uzasadnieniem - proste? 
|
Bardzo rozsądna propozycja, ale tylko w przypadku, gdy musi być wprowadzona jakaś widoczna ocena, czego jestem przeciwnikiem. Po kliknięciu odpowiedniej ikonki mogłaby się również pojawić informacja, że ocena będzie brana pod uwagę jedynie, za udzielenie realnej pomocy.
Cytat:
|
Napisany przez rycho
edit:
Mam nawet jakieś nagrywarki.
Nawet DVD.
I pies je trącał.
Tu mam paru kumpli.
Niektórych już nawet już nie wirtualnie.
I to się liczy.
|
Świetna wypowiedź, nie mam nic do dodania ...
Cytat:
|
Napisany przez grzeniu
PS Arepo - mówi ci coś hasło "Antonin"? Jest szansa na  nie wirtualne 
|
Hasło nic mi nie mówi, ale na

zawsze można się wybrać. Jeśli masz jakieś propozycję to pisz na priv. Sam chciałem nawet w tym roku zorganizować w Trójmieście jakiś zlot, jak się tylko ociepli. Jak się znajdzie 4-5 chętnych osób to można coś takiego zrobić.
Sam nikogo nie znam tu osobiście, więc może warto to zmienić

.
pozdrawiam