Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.04.2006, 14:44   #3
MetalSlug
Mistrzunio!

Data rejestracji: 17.05.2005
MetalSlug zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou
A skąd masz takie smutne doświadczenia z moderatorami? Chyba nie z tego forum...
Faktycznie. Mam dobre zdanie o moderatorach z tego forum. Nie wierzę jednak iż znajdziecie czas/chęci na zajmowanie się reputacjami. Myślę że macie wieli ważniejszych i ciekawszych zajęć niż przyznawanie zielonych kropek. Może się mylę...

Cytat:
Napisany przez Reetou
W ogóle to nie poznaję kolegi - zrobiłeś się strasznie rozmowny w tym temacie. Z dotychczasowych 157 postów tak ca. 80% ograniczało się do jednego wyrazu: "Poszły...", czy "Rozdane...".
Faktycznie - nie poznaliśmy się. Posty ze śmietnika nie są liczone do skromnej liczby 157 postów o których piszesz. Poza śmietnikiem staram się pisać konkretnie i udzielam się wtedy gdy mogę coś wnieść do rozmowy. Z pewnością nie zawsze się to udaje, ale zarzut, że 80% ze 157 postów to "nabijanie reputek" jest niesprawiedliwy!

Cytat:
Napisany przez Reetou
Taaa... Ale jest o co walczyć, bo te ciekawe i oryginalne posty dały ci prawie 28,000 punktów... no właśnie czego? Przecież nie reputacji...
Widzę że jesteś nastawiony bardziej bojowo niż ja. Chcesz rozpaczać z powodu tych 28000? Chciałbym przelać je na Ciebie i zacząć od zera. Dostaniesz te 28000 za ten jeden post - zasłużenie w dodatku. Zgadzasz się? Nie traktuję tych reputacji zbyt serio, ale się dobrze bawiłem. Inni zresztą też. Ty nie... Chcesz traktować wszystko bardzo poważnie? Twoje wrzody, Twoja sprawa...