Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.04.2006, 12:15   #7
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
tylko, że Mobil 1 to 100% syntetyk....już od 1974 roku

Cytat:
Napisany przez zYxMa
Szczerze mowiąc to nie wiem jaki tam teraz olej jest. Auto kupilem w lutym, ale nie mam zielonego pojecia jaki jest olej. Poszukam pod maska jeszcze jakiejs karteczki, moze gdzies jest

Wiem, ze cyfry 10W oznaczaja gestosc, ale od czego to zalezy jaki rodzaj oleju wlac?
w instrukcji obsługi jest napisane.

ważne są literki oznaczające klasę oleju, ostatnio dla benzyny najwyższa była chyba SL

http://auto.gazeta.pl/auto/1,48297,1110377.html

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 08.04.2006 o godz. 12:20
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post