Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.04.2006, 23:57   #171
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Arepo
Padło już co najmniej kilka propozycji jak to rozwiązać, przeczytaj kilka poprzednik postów, bo wygląda na to, że tego nie zrobiłeś.
Witam
masz racje, nie czytalem wszystkich postow, bo w wiekszosci ktore zaczalem czytac bylo tylko narzekanie, wiec darowalem sobie

Cytat:
Napisany przez Arepo
ps. najłatwiej napisać podajcie nowy DOBRY system, brakuje tylko "a ja go ocenię", a może trochę własnej inwencji ?, bo na razie to nie pomagasz ...
Po pierwsze nie mi oceniac, a po drugie, mi tam wcale nie zalezy na przywroceniu reputacji. Beda to beda, fajnie. Nie to nie, nie bede plakal. Jak juz wczesniej pisalem przeczytalem kilkanascie postow i w zadnym nie znalazlem pomyslu na rozwiazanie, tylko same klutnie, wiec napisalem to do tych, ktorzy tylko krytykowali wylaczenie reputacji i nic poza tym (zadnej inicjatywy stworzenia nowego systemu). To wlasnie one powinny poszczycic sie swoja INWENCJA.

Cytat:
Napisany przez Arepo
pozdrawiam
Ja również
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________

Ostatnio zmieniany przez Eliasz : 09.04.2006 o godz. 00:01
Eliasz jest offline