Cytat:
Napisany przez Arepo
Padło już co najmniej kilka propozycji jak to rozwiązać, przeczytaj kilka poprzednik postów, bo wygląda na to, że tego nie zrobiłeś.
|
Witam
masz racje, nie czytalem wszystkich postow, bo w wiekszosci ktore zaczalem czytac bylo tylko narzekanie, wiec darowalem sobie
Cytat:
Napisany przez Arepo
ps. najłatwiej napisać podajcie nowy DOBRY system, brakuje tylko "a ja go ocenię", a może trochę własnej inwencji ?, bo na razie to nie pomagasz ...
|
Po pierwsze nie mi oceniac, a po drugie, mi tam wcale nie zalezy na przywroceniu reputacji. Beda to beda, fajnie. Nie to nie, nie bede plakal. Jak juz wczesniej pisalem przeczytalem kilkanascie postow i w zadnym nie znalazlem pomyslu na rozwiazanie, tylko same klutnie, wiec napisalem to do tych, ktorzy tylko krytykowali wylaczenie reputacji i nic poza tym (zadnej inicjatywy stworzenia nowego systemu). To wlasnie one powinny poszczycic sie swoja INWENCJA.
Cytat:
Napisany przez Arepo
pozdrawiam
|
Ja również
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________