|
W sumie to wszystko co piszesz to jakbym widzial swoja historię.
Pierwsza płyta jaka miałem to był MSI KT4AV i jak w nią wsadziłem sieciowke bezprzewodową to konsesatory walneły elektrolit na płyte a mostek walnal dymek to było badzo dziwne tak bez powodu.
Nastepnie mialem Epoxa 8RDA3+ i spaliła się latem jak było ciepło mostek południowy walnął. A objaw był dośc dziwny zaczely trzeszczec głosniki, więc mowie sobie że mam glosniki do wymiany. Aż tu za parę dni BUCH walnał demem i po zawodach. Była bardzo zakurzona i nie miała dobrego chłodzenia.
Potem mialem Asus-a jakis badziew na KT880 co za porazka płyta. Same wady szkoda gadać. Ale najlepszy był taki, że jak wkładałem jakis nowy dysk twardy do kompa to resetował sie CMOS.
A teraz mam tego solteka, ale jego bym sie nie czepiał wczesniej miałem inna grafike i wszystko było OK dopiero problemy sie pojawiły jak wsadzilem nową kartę. Po drugie u kumpla ta karta tesh robi takie klimaty i zwiechy, więc na 90% to wina karty.
A co do modecoma to są to słabe zasilacze i to nie podlega dyskusji, miałem ten zasilacz i radeona 9800SE jak uruchomiłem testy na noc to rano był tylko smród niestety.
Teraz mam tego Szefa i napiecia trzyma bardzo dobrze, tak mi sie przynajmniej wydaje.
Wiec sumujac wszystko wczoraj był cały dzien grania i zero zwiechy, gry na MAX 3DMarki 4 godz bez zwiechy nie wiem może bedzie wszystko dobrze. Jakby co oddam karte na gwarancje, przeciez ma gwarancje 2 lata
|