Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.10.2002, 14:08   #8
TOMMYx
Gość

Cytat:
ZiP napisa***322;(a)

Jeżeli miałbym wybierać między tymi dwoma usługami, to oczywiście pierwsza jest korzystniejsza. Ale czy ja w ogóle gdzieś napisałem, że to się opłaca? W tym zacofanym kraju NIC się nie opłaca, zwłaszcza internet przez telefon. Niestety, niektórzy ludzie nie maja innych możliwości podłączenia internetu, więc muszą wybrać drogi dial-up/call-back.

Podkreślam, miałem na myśli dziesięć groszy za godzinę! Komfortu nie ma żadnego, bo połączenie telefoniczne to max 6 KB/s, więc nie jest to więcej warte. Te wymienione 100 godzin to ja wykorzystuję w nieco ponad 4 doby - eDonkey non-stop przez cztery dni, a dalej co? Bez internetu nie ma życia
Rozumiem Cię, lecz, tak jak napisaleś, jeśli ktos nie ma wyjścia, to "po co przepłacać" ?

Ja jeszcze rok temu także męczyłem się na modemie i po pierwszych dwóch rachukach (odpowiednio 330 pln i 220 pln) ograniczyłem sie do odbierania/wysyłania poczty

teraz mam stałe łącze, z którego jestem zadowolony, no i opłata - 61 pln brutto za m-c też nie jest taka wygórowana

Tak czy inaczej rozmawiamy tu o " 100 pln za 100 GODZIN", a przecież kolega Forest pisał o "100 pln za 100 MINUT"

Na jego miejscu nie zdecydowałbym się na to.
1 pln za minutę :-D to już lepiej jechać na 0202122 za 0.29 pln netto za 3, a po 18-tej za 6 8)
  Odpowiedz cytując ten post