Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.04.2006, 21:09   #10
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Stef
ale zawsze sie mozesz spoznic te 10-15 minut i wejsc na seans prawie be zreklam.
pisałem o tym w pierwszym poście.. do pewnego momentu było to skuteczne..

I jak na czasie. Akurat przyszła przesyłka w Merlina. Moja siostra zamówiła sobie trochę książek i kilka płyt. I do tego, że np. na okładce płyty muzycznej jest od groma patronów medialnych zdążyłem się już przyzwyczaić, ale jak wziąłem do ręki książkę "Labirynt" Kate Mosse i spojrzałem na tylną okładkę, to myślałem, że mnie cholera weźmie - górna część książki - żółty, dający po oczach pasek ze dwa trzy centymetry wysokości i oczywiście RMF bla bla bla, bla bla bla..

U dołu patroni medialni, sześć niemałych prostokącików... Jeszcze niedawno te śmieci umieszczało się na dodatkowych obwolutach, a w przypadku płyt jako naklejki. Teraz zaczynają to drukować tak, że nijak nie można się tego pozbyć..

Przyznam, że coraz bardziej zaczyna mnie to irytować..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post