Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.04.2006, 23:05   #6
MMarciNN
Nowy na forum

Data rejestracji: 11.04.2006
MMarciNN w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez rork
Ja mam wątpliwości co do zasilacza ("słoje" na płycie) może juz swoje odsłużył i należy mu się wieczny odpoczynek
Prosiłbym o poważniejsze traktowanie mojego tematu. Przecież pobór proadu jest taki sam podczas nagrywania DVD RW a DVD+R. Zastanówcie się prosze zanim coś poradzicie.

Prawdopodobnie nagrywarka jest uszkodzona. Aczkolwiek nie chcę się jej pozbywać na jakieś trzy tygodnie oddajac ją do serwisu. Zresztą zauwazyłem że w internecie ten problem występuje wcale nie żadko, więc staram się znaleźć jakąś odpowiedź i wkońcu upublicznić ją. Wszędzie tylko pytania z tym problemem, jakeiś rady, najczęściej dotyczace sterówników ASPI, ale na tym się kończy. Żadnego jednoznacznego rozwiązania problemu. A jak tu nie pomogą, ani pomoc z www.liteon.ab.pl to oczywistym jest że przejdę się do Sprzedawcy i skorzystam z prawa Gwarancji. Do tego czasu mam iskierke nadzieji na rozwiązanie tego problemu bez zbędnego czekania.

EDIT:
W odpowiedzi na pytanie odnośnie Hawków. Nie jestem tego pewien, ale dwa Hawki zostały spalone z innego(wczesniej kupionego) cake'a, a dwa z tego branego pod uwage były nagrane wczesniej prawidłowo. Ale tego nie jestem pewien, ponieważ mam je w jednym pudełku i nie wiem czy nowe 10 płytek dałem od spodu czy od góry .

Wyjaśni się jak jutro zakupie kilka Verbatimów.

Ostatnio zmieniany przez MMarciNN : 11.04.2006 o godz. 23:08
MMarciNN jest offline