Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.04.2006, 10:01   #9
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez jacoq
witam podpinam sie pod tematem, tez mam problem z ta nagrywarka i plytkamu dvd-r a kupuje firmowki najczesciej TDK ale ostatnio zepsulo mi tez kilka soniakow i emtecow, z + jest przewaznie wszystko ok ale z minusami jest lipa ostatnio nagralo mi moze 2/10 a i z plusami nie zawsze jest tak kolorowo, teraz kazda nagrana plytke musze sprawdzac po nagraniu [kopiuje na dysk jej zawartosc, zadne restarty i inne napedy nic nie daja, poprostu plyta jest zepsuta, wiekszosc daje sie skopiowac, ale zawsze kilka nie jak nagrywam filmy chociaz 1 do 3 musi byc zepsuty wywala mi blad CRC]. bios najnowszy 1.58 wydaje mi sie ze na wczesniejszych bylo ok wiec pytanie do posiadaczy na jakim biosie jest wszystko ok? bo na poczatku bylem bardzo zadowolony z tej nagrywarki teraz szlag mnie trafia, przez tydzien mam z 10 plytek do wywalenia a wszystkie firmowki...
jak jest jeszcze na gwarancji to ją do serwisu.

jak nie to czyszczenie może pomóc. http://forum.cdrinfo.pl/faq/63481-ro...ptycznego.html
ed hunter jest offline