Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.04.2006, 14:08   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez XvX
witam mam zapisany plik kompilacji w nero 5.5.8
gdy klikam na info o pliku Źródło pojawia sie niestety tylko w wofrmie skróconej
( D:\..\Folder\plik) Jak uzyskać pełną ścieżkę? Czy istnieją jakies edytory .nri, gdzie mógłbym zmienić ścieżkę?

Chodzi o to, że przekopiowałem wszystkie pliki do jednego folderu i chciałbym, żeby nero ponownie wybrał mi te które zapisałem w nri, ale z nowej lokalizacji (nazwy plików się nie zmieniły)
proszę o pomoc
i pozdrawiam
a nie łatwiej odpalić Nero, przeciągnąć ten folder i zapisać nowy plik .nri?

będzie to trwało tyle co czytanie mojego posta
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post