Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.04.2006, 19:51   #10
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
nie macie po prostu poczucia humoru
jak mozna zasnac po jednym piwie w wannie? (bo chyba tak sie to stalo)..
ten serial jest zalosny i wcale sie nie dziwie, ze ktos go 'sparodiowal' w taki sposob
mi geba sie usmiecha za kazdym razem gdy go ogladam [ten filmik]
mam poczucie humoru, ale nieco wyższym poziomie.
a ja tu widzę, że ktoś bardziej postanowił sobie zakpić z jego upośledzenia, a nie z tego że on usnął po piwie. poza tym jakbyś poczytał troche czym jest zespół Downa, to byś zrozumiał że jedno piwo może być dla osoby tym dotkniętej bardzo groźne.
dla mnie to przejaw ludzkiej bezmyślności i braku tolernacji.. tak jak powiedział Ed, to jest dobre dla dresiarzy - bez obrazy dla tych, którym się to podoba