a ja mam taką prozpycje tylko sie nie smiejcie

może by tak jak na forum emulka tam jest takie coś jak nasze reputki tylko że pisze pomógł i liczba . Gdy użytkownik pomógłby dostał by takie coś od założyciela tematu (tylko od założyciela) gdyby użytkownik dostał takie coś miałby opcje usuniecia tego(jezeli uznałby że jest ona nie uczciwa ) wtedy np. nie postałby temat ide komuś pomoc bo trzeba by założyć nowy temat. Próbowałem skontaktować sie z globalmodem z forum emulka , lecz najwyraźniej niechce nikogo znać , chciałem sie spytać czy ta metoda z "pomógł" działa i czy rzeczysiwscie warto ja wprowadzac . jezeli padło cos w tym rodzaju to sorry ale dawno tu nie zaglądałem i niewiem czy podobne cosnie pojawiło sie tu
ps
skałdania jest porpawna i chyba można zrozumieć mój przekaz
edit
oczywiście jest jedna wada bo jezeli np. ktoś pomoze innemu userowi niż założyciel tematu to wtedy nie ma jak dać tego "pomógł" , w takich sytuacjach mozna być np. admina poprosić . Ale tutaj znowu pojawia sie opcja że ktoś może na PW i w ten sposób przez . tzw wały można mieć kilka jeżeli nie kilkadziesiąt pomocy w mngnieniu oka
edit
rozmawiałem z Mr.Przyjemny i te POMÓGŁ to taki bardziej bajer niż jakiś tam wskaźnik popularności czy coś w tym stylu