Dyskusja: Tele 2
Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.04.2006, 18:09   #12
Huri-Khan
Nowy na forum

Data rejestracji: 15.04.2006
Huri-Khan w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam,
szukałem pracy, no i znalazłem ogłoszenie Firmy Warsaw Power mieszczącej się na ul.Zeborzyckiej w Lublinie ***8211; rudera! Na rozmowie otrzymałem propozycję pracy biurowej za 800zł lub w terenie jako przedstawiciel handlowy za 1500zł. Jako, że ja ambitny i chętny pracy, zgodziłem się na pracę w terenie. Pracodawca (łysy, wysoki koleś) zaprosił mnie na kolejny dzień, miałem przyjechać w garniturze. Podejrzanie wygląda budynek, stara rudera, małe pomieszczenie gdzie siedzi jakaś panienka odbierająca telefony ***8211; Firma KSZAK! Zastanawiałem się gdzie można pracować biurowo ***8211; to tylko fikcyjna oferta, koleś szukał osób, które były gotowe podjąć pracę w terenie ***8211; oszust! W pierwszy dzień pracy miałem zabrać się z przedstawicielem handlowym. Szef zapoznał mnie z grupką osób, zapoznając poinf. o zarobkach od 1200 do 3500zł ***8211; zero profesjonalizmu! Myślałem, że zabierzemy się autem do jakiejś firmy, okazało się, że wsiadamy w autobus komunikacji miejskiej i jedziemy na ul.Nadbystrzycką naprzeciwko Politechniki Lubelskiej, gdzie stoją wieżowce i spacerujemy od mieszkania do mieszkania, przedstawiając się jako ***8222;firma telekomunikacyjna***8221; ***8211; okazało się, że to tele2. Dziewczyna, z którą rozmawiałem zachowywała się beznadziejnie, nakręcała ludzi zagadując ich, mówiąc jak ładnie mają w mieszkaniu itd. podsuwała starszym osobom umowy do podpisania, ohydna Firma! Wytrzymałem 2h i dałem sobie spokój, była oburzona, że umówiłem się z szefem, że będę pracował całe 12h do wieczora, ale nie mogłem na to patrzeć! A mam porównanie bo pracowałem jako akwizytor w Firmie Netia. W Netii akwizycja to była czysta przyjemność, a tutaj w tele2 koszmar! Nie polecam nikomu Firmy Warsaw Power, to są oszuści!

Pozdrawiam i każdemu życzę godnej pracy jak i płacy:-)
Huri-Khan jest offline   Odpowiedz cytując ten post