Dyskusja: VERBATIM DVD+R x16
Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.04.2006, 03:07   #146
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez lukk21
a ja mam takie pytanko..czy zauwazyliście jakiekolwiek dysproporcje w jakości płytek między róznymi cake'ami?? chodzi mi dokładniej o to czy do Cake 10szt. sa pakowane "lepsze" partie nosników niż do cake'a 50szt??

chodzi mi cały czas o Verbatimy DVD+R 16x..ponieważ chyba sobie zafunduje cake'a 50szt. a nie chce zostać z 25 szt. MCC004 które są gorsze/podrobione itp

tak na zakończenie powiem że kupiłem juz raz cake'a 25 szt. i był gorszy niż 10szt..miał w ok. 0.5 GB górke na 20 PIE..oczywiście "nie robi mi to" zbytnio ponieważ to nie jest znaczący błąd, ale zawsze pozostaje niesmak..przy cake'ach 10szt. tego nie miałem...moze to po prostu przypadek był..nie wiem
PIE 20! chwalić Pana! oby wszystkie płyty były takie
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post