Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.04.2006, 17:14   #10
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez szeela

o kurcze blade, przepraszam że się odezwałem , człowiek chce się podzielić własnymi spostrzeżeniami a tu już na niego krzyczą Po pierwsze niczego nie radziłem - opisałem tylko jak ja miałem podpięte napędy, po drugie okienko z ostrzeżeniem że nie zaleca się podpinać odtwarzacza i nagrywarki na jednej taśmie to było pierwsze co zobaczyłem w moich początkach z nero.... a po trzecie ja jakoś nie mam problemów z płytkami kopiowanymi w locie...

no ale skoro zjadłeś już wszystkie rozumy na świecie.... czemu nie moge się mylić - geniuszem nie jestem

pozdrowionka
nikt na Ciebie nie krzyczy. po prostu to co napisałeś nie było zbyt dobrym rozwiązaniem. czasami warto przeczytać kilka informacji na jakiś temat zanim się coś napisze. co do plytek kopiowanych w locie, sprawdz ich jakosc i wtedy mozesz twierdzic czy sa dobrze nagrane czy nie. to, ze teraz Ci dobrze czyta naped to bardzo fajnie, ale to nie znaczy, ze plyta sie wlasciwie nagrala.. zreszta na ten temat sporo juz bylo na forum
poczatki zawsze sa trudne