Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.04.2006, 18:05   #9
mqy
Wymiatacz

Data rejestracji: 06.11.2002
mqy zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam

@demek: thx.

Teraz tak. Wyszlo na to ze jestem leniwy. Naturalnie przegladalem allegro. Po pierwsze potrzebuje adresow jakis serwisow o sprzecie, w ktorym moglbym sie nieco dowiedziec co sie taraz oplaca kupic, a co nie, na czym zlozyc zestaw itp. Jak pisalem mam potrzebe zlozenia komutera, ciezko powiedziec czy do 1500 czy np. 2000zl powiedzmy ze wybiore najkorzystniejsza opcje czyli poprostu jakies linki i sam poczytam sie dowiem... Jak siegam pamiecia, kiedy cos sie trocho interesowalem komputerami, mozna bylo zlozyc dobry zestaw na Asus A7N8X[tak sie tego uczepilem, chodzi o to ze mozna bylo wtedy kupic sobie np. innego Asusa ale na chipsecie sis'a a to bylo troche nieszczescie...], do tego Bartek 2500 i reszta w zaleznosci od finansow. Teraz wchodze na Allegro czy jakiegos sklepu internetowego i nie wiem co wybrac, fakt ze budzet symboliczny ale pewnie cos dalo by sie cos skompletowac... no nie wiem czy to ma byc Intel czy AMD[e... i jakie ew. modele ], na jakim Chipsecie szukac Plyte glowna... i tak dalej. Stad moje nazwijmy to lenistwo. Prosze o linki jakies artykuly testy i propozycje...
Pozdrawiam.
mqy jest offline   Odpowiedz cytując ten post