Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.04.2006, 23:42   #2
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez soulraver
ale szkoda dyskusji kto ma racje, każdy ma swoje zdanie
a moim zdaniem warto prowadzić dyskusję nad tematem bezpieczenstwa danych na plytach nagrywanych 'w locie'. fakt, że może nie w tym temacie, ale jeszcze kilka zdań ode mnie
Cytat:
Napisany przez soulraver
Jeśli jest taka potrzeba to czemu nie? i Ty się z tego śmiejesz...
sam wspomniałeś, że płyta źródłowa powinna być w takim stanie, aby można było z niej bez problemów odczytać dane. Ty zwróciłeś uwagę na to, że nie powinna być zarysowana lub brudna, ale płyta może wyglądać przecież również bardzo dobrze, a z odczytawaniem bywa różnie. a jak najprościej sprawdzić czy napęd ją przeczyta? skopiować na dysk. pomijając już utworzenie obrazu, czy użycie wspomnianych programów (np. CD-DVD Speed). no a potem, po co kopiowac 'w locie'? kopiowanie 'w locie' w swoim założeniu ma służyć ułatwieniu i przyspieszeniu procesu przegrywania płyt, a takie bawienie się w sprawdzanie stanu płyty (np. przez kprobe) Twoim zdaniem jest ułatwieniem
co do zabezpieczonych płyt sprawa jest jasna.
nie wiem, jakie Ty masz doświadczenie, ale ja wiem tyle, że @Ed hunter zna się na rzeczy i wie co pisze