Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.04.2006, 10:59   #53
Mich@ł
Ismail Delivered

Data rejestracji: 29.08.2003
Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez tomanp
nie wiem jak tam z jej wydajnoscia ani nie wiem skad sa te testy, ale 8 potkow rokuje dobrze. Tylko ten producent pozostawie wiele dozyczenia S3 nie slynie z produktow wyskokiej jakosci i nie mozna sie spodziewac wysokiego OC, co mogloby dac duuuzooo kopa tej karcie. Mimo to uwazam, ze oferta jest konkretna a to za sprawa ceny.
Dlatego się nad nią zastanawiam. Wysłałem wiadomości przez Allegro do gości, którzy to kupili.. Narazie rozmawiam z jednym, jednak żadnych konkretów jeszcze od niego nie wyciągnąłem. Ogólnie spory ruch ta karta ostatnio zrobiła. Wpisując w google nazwę można znaleźć dużo pytań typu "co to jest?" na różnych forach...

Cytat:
Napisany przez tomanp
BTW co do tego 6200 128/128 od MSI, to ja bym wolal, kupujesz taka karte i wtedy juz niewiele dzieli cie od 6600 wystarczy odblokowac potoki i troche pokrecic
Nawet się trochę naczytałem w internecie jak to jest z tym przerabianiem. Nie jest to trudne. Wystarczy trochę czasu i chęci Jeślibym ją kupił, to na pewno od razu do przerobienia
Jednak cena... :\ I ciężko jest dostać tanio wersję 128-bitową..
Mich@ł jest offline   Odpowiedz cytując ten post