Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.04.2006, 15:58   #16
rosol
Guru

Data rejestracji: 28.12.2002
rosol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez rork
@rosol dalej nie widze konkretów tylko wyklad z historii, i troche plotek jak jak to było kiedyś, a tak do końca to nie wiem o jakiej płycie mówisz . Co do Gigabyte to nie miałem do czynienia i sie nie wypowiem, ale ten Asrock, a właściwie chipset na nim zamontowany, tak poważnie przestraszył nvidie, ze ta wykupiła firme Go produkujacą, to chyba o czymś swiadczy ?

to jak zrobilem z 1800MHz 2420Mhz ?(wiecej nie ma bo nie robiłem jescze moda na zasilaniu)
No wiec pozostaje mi zyczyc Ci powodzenia.
Ja plyty glownej tej firmy nigdy nie kupie. Mialem plyty na roznych chipsetach, ale dopiero jak kupilem plyte na nforce3 zobaczylem co to jest stabilnosc.
A jesli chodzi o wykupienie firmy produkujacej chipsety ULI... no to juz jest marketing i nie bede sie zaglebial w ten temat. nvidia eliminuje wszystkich konkurentow, a najwiekszym jej konkurentem od zawsze jest intel wraz z jego procesorami.
A ja osobiscie mam uprzedzenia do firmy Asrock, nigdy nie kupie plyty niskobudzetowej, mialem taka i tak jak napisalem: nigdy w zyciu! Plyta glowna to podstawowy komponent komputera i musi byc conajmniej sredniej jakosci.
Ale kazdy ma swoje zdanie. Ja wyrazilem swoje
rosol jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online