Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.04.2006, 21:29   #23
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez pppnet
@andrzejj9 jestem pod wrażeniem. Że też Ci się chciało

A co powiecie o tym: http://www.skapiec.pl/site/cat/17/comp/59969 ? Tajniej już chyba być nie może za taki zestaw...
Żaden problem z przypadku Aresta. Konfiguracje są przejrzyście opisane i nie ma problemu, żeby coś wybrać

Co do podanego przez ciebie linka - jakie zestaw ma mankamenty pewnie sam widzisz. Trochę mały dysk i zdecydowanie mało pamięci. Tu trzeba by od razu liczyć się z koniecznością jej dołożenia.

Dodatkowo brak systemu operacyjnego. Jak z nim jest w Polsce każdy wie, ale jednak w przypadku notebooków warto chyba dołożyć ze stówkę czy dwie i mieć już legalny system. Na pewno taniej wyjdzie niż kupowanie go kiedykolwiek osobno.

Generalnie zestaw ok jeśli rzeczywiście zależy ci na oszczędności. Jeżeli cena nie jest najważniejszym parametrem, to ja poszukałbym czegoś z systemem, dyskiem przynajmniej 60GB i pamięcią 512MB.

Aha, no i patrz na dysk, bo ja właśnie wczoraj sprawdziłem, że u siebie jednak mam 4200RPM. Teraz będę się starał jakoś sprawdzić, czy to to tak negatywnie wpływa na wydajność całego zestawu.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post