Jak dla mnie to jedna wielka lipa
Mam stworzona strone (wlasciwie to galerie ze zdjeciami), myslalem ze ja tylko wysle i juz. A tu ani dostepu przez ftp - kopiowac 250 plikow pojedynczo

- ok, moze bym to nawet jakos wyslal, tylko nastepny problem jak utworzyc katalog? - znowu sie nie da.
Domyslnie laduje sie zrobiony przez nich strona glowna, a nie moj index.html ani index.php. Ktos powie zeby wywalic ta strone glowa - znowu problem, bo sie nie da. Kodu edytowac tez sie da (mozna tylko fragmenty), ale szablon i tak musi byc ich.
Marnosc, marnosc nad marnosciami :/
Na takich zasadach to moga dac nawet 1GB miejsca, bo i tak wiadomo ze nikt tego nie wykorzysta.
--------
A tak poza tematem, zna ktos jakis darmowy server -tak z 30mb na strone i CALKOWICIE bez reklam?
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________