Cytat:
Napisany przez Gregg
Czego oczekujesz, Para? Że będę się bił w piersi? Kajał? Tłumaczył gęsto dlaczego piszę newsy, które Ci się nie podobają? Serwis odwiedza dziennie kilkanaście tysięcy osób. Skieruj skargę na mnie na ręce redaktora naczelnego lub przewodniczącej KRRiT. Jeśli uznają, że masz rację na pewno zostanę ukarany, a być może na zawsze zniknę z łamów. To działa, jak wiesz. Milionom telewidzów program się podobał, jednemu nie. I to wystarczyło, żeby nałożyć na stację pół miliarda kary...
Jeśli uważasz, że serwis poprowadzisz lepiej - po prostu się dołącz.
|
Nie oczekuję bicia w piersi, kajania, tłumaczenia się z newsów czy jakielkolwiek innej satysfakcji.
Zresztą nie miałem żadnej przyjemności czy satysfakcji w pisaniu tych postów.
Oczekuję jedynie rzetelnej oraz fachowej informacji na stronie
www.cdrinfo.pl,
dotyczącej zgodnie z napisem na banerze
"serwis poświęcony tematowi nagrywania płyt" (szeroko pojętemu oczywiście).
I nadal uważam, że inne tematy typu: polityka, religia, wychowanie młodzieży, mniejszości seksualne itp. są istotne, ale ich miejsce jest gdzie indziej np. na forum w off-topic.
Co do kary to może być znacznie bardziej dotkliwa, jak sponsorzy i internauci odwrócą się do tej strony, nie znajdując na niej odpowiedzi, ani informacji w wiodącym temacie.
Nigdy nie zadowoli się wszystkich, to prawda i nie chodzi, że newsy mi się nie podobają i wątpię w rzetelność Gazety Wyborczej.
Tylko dla niektórych z nich nie powinno być miejsca na głównej stronie portalu.
Co do skargi to zbytnio nie rozumiem tych uwag, ale nie jest moim zamiarem żebyś zniknął z łamów tego forum.
Tylko warto pamiętać o wiodącym temacie portalu.
Nie wiem czy poprowadziłbym serwis lepiej, ale dziękuję za zaproszenie.
Pozdrawiam