Dyskusja: Tele 2
Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.04.2006, 15:06   #38
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
era rozumiem?

cos w tym musi byc - mazury (konkretnie okolice Elku) - dennie

centrum Polski - Lodz, Pabianice - beznadzieja
na dzialce (wies) - jak dobrze wiatr zawieje to co jakis czas jedna kreseczka sie pojawi..

w plusie przykladowo mozna u mnie na dzialce rozmawiac w domu, bez koniecznosci latania po terenie i 'szukania' sygnalu

orange niby troche lepiej niz era, ale tez nie do konca..
sam juz nie wiem jak to jest z tym zasiegiem - i czy to nie akurat zbieg okolicznosci, bo mozliwe, ze w innych rejonach PL jest z tym lepiej?
pozdro
wszystko zależy od regionu Polski. ja mieszkam w miejscu gdzie najsłabszy zasięg ma Orange, ale dogadać się można. Dziwne jest to, że 30 km dalej nie ma żadnej sieci oprócz Orange. Mój kuzyn sprzedawał komórki i sam mówił, że wszystko zależy od regionu, np. w górach najlepszy zasięg ma Orange, nad morzem Plus itd.