Płyta nagrana lecz pliki skopane potrzebna pomoc
Witam wszystkich mam nagrywarke cd i dvd problem polega na tym że jak nagrywam płytke cd w nagrywarce cd-rom LG z byle jakimi danymi np filmy to po nagraniu gdy wkładamja spowrotem do cd-romu i chce z niej odpalic jakiś filmiki to wyskakuje mi błąd nieznany format ale nie wszystkie filmiki takie są niektóre są dobre to samo dzieje się z plikami np programy.Natomiast jak nagram to samo na dvd też firmy LG to wszystko jest ok.Zastanawia mnie jedna sytuacja taka że mam tą nagrywarke dvd od tygodnia i jak ją zainstalowałem na początku to zarówno jedna jak i drug działały dobrze nagrywam na nero 7pl i wszystko ładnie poprawnie nagrane.Ze 2 dni temu zmieniałem system i nie mogłem znaleźc swojej płytki z nero 7 więc zainstalowałem sobie nero 6 wtedy system dał mi monit ze ta wersja nie działa poprawnie z systemem xp Prof więc pogrzebałem w pudełku i odnalazłem tą 7 zainstalowałem wszystko ładni tylko że wewłsnie zaczeło mi te płyty w zwykłej nagrywarce tak dziwnie nagrywać czy wiecie co jest tego powodem jak to rozwiązac pomocy.
|