Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.04.2006, 17:32   #25
Gregg
Captain
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 21.03.2002
Gregg w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Para
Co do skargi to zbytnio nie rozumiem tych uwag, ale nie jest moim zamiarem żebyś zniknął z łamów tego forum.
Miałem zamiar o tym napisać. I nie napisałem. Jak widać szkoda, bo najwidoczniej są rzeczy o których Czytelnicy serwisu nie wiedzą, a wydaje mi się że powinni. To kliniczny przykład jak bez cenzury zamknąć usta niewygodnym. Kazus portalu napisy.info dowodzi jakie to proste. Wystarczy nawet zwykły list...

Niejednokrotnie byłem zmuszony wycofywać materiały mogące sprawic kłopoty serwisowi. Przykre, że najwieksze po władzy zapędy cenzorskie mają... Czytelnicy, w których interesie powinien leżeć pełny i nieskrępowany dostep do informacji.

Cytat:
Napisany przez Para
Tylko warto pamiętać o wiodącym temacie portalu
Jeśli na pierwszej, informacyjnej, stronie pojawi się wiadomość o czymś bezpośrednio nie związanym, to portal stanie się mniej poświęcony? Skąd ta obawa, żeby się przypadkiem czegoś wiecej nie dowiedzieć? Lepiej, żeby przez kolejne dni na pierwszej stonie nie ukazało się nic?

Cytat:
Napisany przez Kristoferros
... Przecież wchodzę na CDRinfo po konkretne informacje. Będę chciał poczytać wiadomości to wejdę na onet tudzież inny serwis/portal. Po co mnożyć te same tematy?
Na przykładzie Para widać, że nie wystarczy. A ten tok rozumowania jest bardzo niebezpieczny. Jest Onet, Gazeta, inny serwis/portal. Po co? Przecież wystarczy jeden. Po co mnożyć byty? A jeśli Chip czy PC World nagle dojdą do wniosku, że wystarczą ich strony?

Panowie i Panie. To już było. Ponawiam pytanie - tęskno Wam?
Gregg jest offline