Cytat:
Napisany przez para
Jeszcze artykuł o TVP mogłem znieść choć uważam go za nieporozumienie, bo można znaleźć wiele innych tego typu przykładów
np. płacimy podatki na służbę zdrowia, a musimy leczyć się prywatnie, płacimy na szkolnictwo, a trzeba płacić dodatkowo na korepetycje bo nasze dzieci nic nie umieją po państwowej szkole itp. czyli nie możemy wymagać, a musimy płacić czy chcemy czy nie.
Tylko czy do tego ma służyć www.cdrinfo.pl, jeżeli ktoś już nie może wytrzymać to jest off-topic lub śmietnik.
Następnie nowy filozoficzny artykuł o piractwie już drugi tego autora,
dzisiaj trzeci o internecie (akurat związany szeroko z tematami forum).
Dla wszystkich tych artykułów skarbnicą wiedzy okazała się Gazeta Wyborcza i to mnie zażenowało.
|
No ale z tego co rozumiem (wnioskuje z posta kilka pozycji wyzej) to masz zastrzezenia tylko do tematu o TVP, w calosci, jezeli chodzi o dobor tematow do newsow i do doboru zrodla dla tematow o internecie i piractwie (bo rozumiem ze te tematy jako tematy sa OK).
No coz jezeli chodzi o dobor zrodla, no to rozumiem to zazenowanie chociaz go nie podzielam. Lubie poznac co rozne gazety mysla (a powolanie sie na zrodlo naszego dziennika przyjme z naprawde wielka, doslowna radoscia). Wydaje mi sie ze zamiast zniechecac Gregga powinno sie zachecic innych, do publikowania co jakis czas ciekawych newsow opartych na artykulach o tematyce spolecznej - wtedy mozemy liczyc na pluralizm.