Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.04.2006, 01:07   #108
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Cytat:
Napisany przez Stef
ja mam w domu 2 amiki, jedna ma lat bodajrze 8, druga z 6.
dotychxzas awarii nie bylo zadnych ani na jednej ani na drugiej, a przy duzej rodzinie pralka leci praktycznie dziennie,wiec wytrzymala jest.
drugi plus-jest cicha.
parametrow technicznych juz nie pamietam,ale jakies specjalnie super nie sa.
Prawdę mówiąc, trochę mnie zaskakują wypowiedzi - chodziażby powyższa czy też kolegi @kraluk, polecające pralki Amica - jak dotąd sporo złego o nich słyszałem - czytając chociażby na forum Elektroda, czy np. jak mojej Ciotce popsuła się Wiatka, było dwóch specjalistów (zrezygnowała z naprawy bo za droga) i obu się pytała co kupić - odradzali na pierwszym miejscu Amicę - ponoć awaryjne bardzo, części też niezbyt tanie, kiepskie wykonanie itd.
Co nie znaczy, że nie lubię tej firmy - prawdę mówiąc mam nawet jakąś do nich sympatię - ale trochę się naczytałem - i mam też doświadczenia z nabytą rok temu kuchenką oraz ich serwisem - niezbyt dobre - więc stąd moje takie jak na razie zdanie o tej firmie

Cytat:
Napisany przez prometeusz
(...) Polarom mowimy stop - jakie by nie byly
Nie wiem jak te nowe Polary - ale o starym Polar Ekonomik mam dobre zdanie - w tym roku stuknie jej 18 lat - i jak na razie tylko dwukrotna wymiana grzałki i ostatnio elektrozaworów (samodzielna na szczęście) - co prawda rdza ją trochę już bierze i nie dowirowuje do końca - ale jak na tyle lat, to wątpie, aby szło kupić dziś coś tak trwałego.

Cytat:
Napisany przez Stef
jak masz pecha to nawet miele sie zepsuje dosc szybko
Prawda, prawda ...

Pozdrawiam
ro29

Ostatnio zmieniany przez ro29 : 20.04.2006 o godz. 01:09
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post