Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.04.2006, 08:15   #1
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
dziwny restart windowsa xp

Problem sam się rozwiązał, ale nie wiem co i dlaczego było przyczyna tego restartu i wczorajszego "zachowania" mojego kompa.

zacznę od początku:
1. zainstalowałem linuxa
2. nie spodobało mi się kde taki jestem wybredny wiec go wywaliłem
- najpierw format mbr i później start windy
- winda wstała w tray'u pojawiła się dziwna ikona otwartej żółtej koperty z wykrzyknikiem
3. nastąpił samoczynny restart komputera - bardziej reset
4. winda wstała i nic nie mogłem uruchomić - żadnego programu
5. odpaliłem tryb awaryjny i podobnie nic nie chodziło
- programy w obu przypadkach były uruchomione jako procesy i nic więcej - żadnych okienek itp.)
6. uruchomiłem ponownie w wersji "ostatnia znana dobra konfiguracja" i znów to samo co poprzednio

dzisiaj rano odpalam kompa (jak to bywa przed pracą) i WŁASNYM oczom nie wierzę wszystko działa tak jak powinno

dzięki za jakiekolwiek rady co to mogło być, może ktoś miał już taki przypadek

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online