Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.04.2006, 18:56   #9
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez AleX69
dla mnie wszystko co znajduje sie na liscie DEKRA w raporcie awaryjności
do miejsca 40 ... to smietnik
Miałem kiedyś przyjemność osobiście "sprawdzić" działanie tego typu firm, tyle że był to ADAC. Panowie, proszę nie sugerowac się tym co tam wypisują. Poza tym sam miałem Astrę I 1,6 oddałem go siostrze z przebiegiem 226tyś km. Auto jeździ do dziś tyle że baba go mocno poobijała, poza tym stan techniczny tego już 11 latka jest przyzwoity.
Znajoma jeździ Astrą II Combi 1,6 i jest bardzo zadowolona a wykulała już 190tyś. km. Pozdrawiam