Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.04.2006, 06:55   #6
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Biorąc pod uwagę wymagania, które przedstawiłeś (no pomijam już to, że do nich takiej konfiguracji nie potrzebujesz, bo to zapewne wiesz ), to właściwie wchodzisz po prostu stronę i na niej wybierasz model, który najbardziej przypadnie ci do gustu.

Trudno tu coś doradzać, chyba, że ktoś akurat ma jakiś sprzęt tej klasy i używa. Ja mam trochę słabszego DELL-a i firmę uważam za dobrą, a oprócz tego polecane są zawsze IBM-y, Toshiba, no i Asus w sumie też.

Tak na szybko rzuciłem okiem na arest.pl (wiem, że w innym sklepie będziesz kupował, ale Arest jest dla mnie bardziej przejrzysty) i rzuciło mi się w oczy coś takiego:

http://www.arest.pl/index.php?inc=pr...d=48&grupa=411

Fakt, że musiałbyś dokupić pamięć, ale ta nie jest bardzo droga, natomiast - jeżeli rzeczywiście potrzebujesz go głównie jako komputer stacjonarny - 17'' ekran jest warty uwagi. Pracowałem na takim u kuzynka i muszę przyznać, że komfort pracy jest naprawdę wysoki.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post