Witam!
Andrzejku - fajna propozycja, rzeczywiscie brakuje tylko ramu. Szkoda tylko, ze matryca TF, no ale 17 cali to juz cos. AREST moze byc, wszak daleko nie mam

malanski - wszystko co piszesz jest prawda... ale jak mam zmieniac to, to i to, to ja pier** taka robote
Najbardziej zalezy mi na tym, ze jak juz go kupie, to osoba, ktora bedzie go uzywala nie bedzie musiala nic w ni robic, zmieniac, dodawac itp.
Dlaczego taki sprzet? A no dlatego, ze bardzo cenie sobie komfort pracy i nie lubie czekac "az cos sie zaladuje", albo jakas strona sie zaladuje.
Komp bedzie raz uzywany na laczy 12Mbit, a raz na 6Mbit, dlatego trzeba utrzymac ten standard i sprawic, aby aplikacje rowniez "fruwaly".
A tak jeszcze raz spojrzalem na te oferty wszystkie i tak mysle...
niby torba, niby 30zl na Allegro, ale w Asusku dodaja ja do zestawu
noby myszka, niby to jakies kilkanascie zl, ale tez ja dodaja
Sluchajcie nie myslcie, ze faworyzuje Asusa, bo tak nie jest, ale jak patrze na moje wymagania i na to co ma w sobie Asus, to spelnia to prawie w 100%.
W takim razie interesuja mnie opinie na jego temat (nie musi byc konkretnie ten model) - poglad ogolny tez jest jakas miara jakosci.
Juz zabieram sie za czytanie komentarzy w sklepach.
Ale jesli ktos zna sie dobrze na laptopach, to chetnie poslucham na co mam zwrocic uwage podczas zakupu.
malanski dobrze zauwazyl, ze samo wykonanie ma tez ogronme znaczenie.