Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.04.2006, 15:07   #10
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Remix
Witam!

Andrzejku - fajna propozycja, rzeczywiscie brakuje tylko ramu. Szkoda tylko, ze matryca TF, no ale 17 cali to juz cos. AREST moze byc, wszak daleko nie mam
malanski - wszystko co piszesz jest prawda... ale jak mam zmieniac to, to i to, to ja pier** taka robote

Najbardziej zalezy mi na tym, ze jak juz go kupie, to osoba, ktora bedzie go uzywala nie bedzie musiala nic w ni robic, zmieniac, dodawac itp.
Dlaczego taki sprzet? A no dlatego, ze bardzo cenie sobie komfort pracy i nie lubie czekac "az cos sie zaladuje", albo jakas strona sie zaladuje.
Komp bedzie raz uzywany na laczy 12Mbit, a raz na 6Mbit, dlatego trzeba utrzymac ten standard i sprawic, aby aplikacje rowniez "fruwaly".

A tak jeszcze raz spojrzalem na te oferty wszystkie i tak mysle...
niby torba, niby 30zl na Allegro, ale w Asusku dodaja ja do zestawu
noby myszka, niby to jakies kilkanascie zl, ale tez ja dodaja

Sluchajcie nie myslcie, ze faworyzuje Asusa, bo tak nie jest, ale jak patrze na moje wymagania i na to co ma w sobie Asus, to spelnia to prawie w 100%.
W takim razie interesuja mnie opinie na jego temat (nie musi byc konkretnie ten model) - poglad ogolny tez jest jakas miara jakosci.
Juz zabieram sie za czytanie komentarzy w sklepach.
Ale jesli ktos zna sie dobrze na laptopach, to chetnie poslucham na co mam zwrocic uwage podczas zakupu.
malanski dobrze zauwazyl, ze samo wykonanie ma tez ogronme znaczenie.
Taka torba za 30 złotych to się niestety nadaje tylko do.. bo ja wiem.. wystawienia na Allegro

Dobra torba to wydatek minimum 150 złotych, a sporo modeli kosztuje i po kilkaset (ale osobiście uważam, że za 150 można już dostać coś bardzo dobrej jakości).

Co do ASUS-a to ja nie mówię nie. Ale jeśli już ta firma to byle nie dlatego, że to ASUS, tylko dlatego, że akurat spełnia twoje wymagania. Tą ostatnią propozycję podałem dlatego, że jednak 17'' jest nie do pogardzenia, natomiast w przypadku 15,4 i tej wyższej rozdzielczości przyznaje, że bałbym się już zbyt małych ikon, czcionek itp.

Co do opinii na temat ASUS-a to jest forum o notebookach, zakładane zresztą przez jednego z użytkowników naszego forum, tylko nie pamiętam adresu. Ale może ktoś przypomni

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post