Witam!
Masz racje, widzialem takie torby i bym jej nie kupil.
Ogladalem tez taka za 170zl chyba ze skory ekologicznej i wydawala sie byc bardzo dobrze wykonana - na taka bym sie skusil.
Niemniej milym akcentem ze strony producenta jest to, ze dodaja jakakolwiek

(chociaz nie wiem jak wyglada ta torba od Asusa, bo moze jest calkiem calkiem)
To samo tyczy sie myszki... ja preferuje Logitech'y i taka pewnei finalnie zakupie, ale na poczatek starczy ta, co ja dodaja w zestawie.
Niby male gadzety, ale ciesza.
Zadzwonie w poniedzialek do Siriusa i zapytam sie jak wyglada sprawa z zastapieniem HE wersja Pro i jak wyglada sprawa z podzieleniem dysku na partycje (wedlug mojego schematu) i zainstalowaniem tam wlasnie wersji Pro zamiast HE, no i zeby mi tego NIS 2006 nie instalowali

Doplace pewnie za to troszke, ale powinienem sie zmiescic w 5500
Wiesz... moje doswiadczenia z Asusem koncza sie na plytach glownych i kartach graficznych

Co do tych pierwszych, to bardzo sobie cenie Asusa, co do tych drugich to pierwsza rzecza jaka nalezy zrobic jest wymiana chlodzenia

Nie slyszalem jakichs bardzo negatywnych opinii na temat laptopow Asusa, wiec jestem w miare spokojny.
Ogolnie zestawik jak juz mowilem ma byc funkcjonalny, dobry (zapewniac komfort pracy) i w miare ladnie wygladac (bo tak naprawde to ladnie wygladaja tylko laptopy z wersji limitowanych

).
Jeszcze mam troche czasu i musze wszystko przetrawic.
ps. ten Asusek w innych sklepach kosztuje okolo 7k, wiec cena w Siriusie jest atrakcyjna