Dyskusja: Bojkot benzyny..
Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.04.2006, 22:41   #7
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez BD
Wiesz mój nie ważne czy jadę na trasie czy po mieście, bez znaczenia jest również pora roku i to czy pracuje klima zawsze zjada 10l na setkę. Pewnikiem jest to, że jak na liczniku pojawia się 500 km to po chwili miga rezerwa i trzeba zalać. Żeby było ciekawiej to silnik cos marudzi na paliwo i min. co leje to 98 a jak jest shell pod ręką to Vpower Racing 99+...

Tyle, że nogę to ja mam ciężką i producent podając w instrukcji wyniki spalania nie brał tego pod uwagę...
To ciekawe, bo mam to samo
Kolejne już moje auto pali tyle samo na trasie, co w mieście. Też wiem czemu tak jest