Dyskusja: Logitech MX518
Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.04.2006, 16:18   #8
Arepo
Guru

Data rejestracji: 01.10.2004
Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Witam, to znowu ja

No i problem rozwiązany.

Nawiasem mówiąc te sterowniki i program Logitech-a to totalne dno, ilość problemów z nimi związana jest w sieci jak niekończąca się opowieść. Takie drogie urządzenia, a soft leży na całej linii, prawdziwy wstyd, szkoda gadać ...

Ale koniec marudzenia, oto jak można się pozbyć kłopotu.

Wchodzimy na stronę i ściągamy uberOptions mod. Po instalacji problemy znikają i wszystkie klawisze są sprawne. Co więcej można do nich przypisać ogromną ilość różnych zadań, których normalnie nie ma.

Rys.1 - dodatkowe funkcje dla klawiszy

Zauważyłem, że nie działa tylko zmiana czułości myszy w ustawieniach gier, ale klawisze +/- chodzą OK.

Inne zmiany : opisy przycisków i zadań pojawią się po angielsku (dla mnie to nie jest problem, ale wspominam o tym by się ktoś nie zdziwił).

Rys.2 - angielskie opisy

To na razie wszystko, jeśli wykryję jeszcze coś niepokojącego to będę dawał znać.

Pozdrawiam
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Logitech MX518-uberoptions-rys.1.gif   Logitech MX518-uberoptions-rys.2.gif