Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.04.2006, 12:04   #9
1stwasp
Redakcja

Data rejestracji: 27.12.2003
1stwasp zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez LED
ho Ho Ho jakis ty madry A moze sam poczytalbys dokladnie co chce osiagnac kolega abyss? Ja rozumiem, ze ma pare klipow i chce je wypalic w taki sposob aby dzwiek byl na jednym poziomie. I do tego sluzy wlasnie "normalize audio" Nawet jesli klipy ma w plikach vob to je rowniez mozna zaimportowac do Movie factory i potem wypalic plytke z znormalizowanym dzwiekiem! Oczywiscie bez ponownego enkodowania sie nie obejdzie ale strata jakosci przy tym samym bitrate bedzie niewielka.
No w każdym bądź razie mądrzejszy od ciebie...
Przynajmniej nie jestem biernym analfabetą.
Dokładnie napisałem to samo co ty, no prawie to samo, gdyż mój drogi kolego gdybys wiedział choc trochę na czym polega kompresja do chocby ac3 i normalizacja w tym kontekście, to byś się przekonał jak duzą stratę masz przy takim podejsciu.
Jak jej nie słyszysz to czym prędzej zarejestruj sie do laryngologa - gdyz kolejki na kasę chorych są straszne, a widać, że podążasz w strone totalnej głuchoty...

I co miło Ci jak ktos Ci tak odpowie??

PS - a przy okazji to jesteś równiez czynnym analfabeta, gdyż jezeli zwracasz siś do kogoś personalnie to wypada takie słowa jak Ci, Ty, itp pisac WIELKĄ literą. ale rozumiem, ze chciałes mnie obrazić - OK...
1stwasp jest offline   Odpowiedz cytując ten post