Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.04.2006, 19:38   #3
Arepo
Guru

Data rejestracji: 01.10.2004
Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez MetalSlug
Ja bym nie pozwalał. Potem zawalą skrzynkę spamem i powiedzą "to legalne, mamy nagranie, zgodziliście się...". Myślę że ta zgoda to był błąd.
I bez tego w skrzynce jest tyle śmieci, że pierwsze 5 minut pracy to kasowanie dziesiątek meili z tanim softem, wiagrą, powiększaniem różnych części ciała itp. .

Ale no właśnie, a co gdyby chcieć się wypisać z tego interesu ?, nawet nie wiadomo gdzie się zgłosić, czyli tzw. furtka w jedną stronę , ach ta nasza TPSA ...

Cytat:
Napisany przez MaciejT
A w ogole czy ktos z TPF SA zapytal mnie czy moze wykorzystywac moj numer telefonu do akcji reklamowych? Durczok, Chajzer, kto juz do mnie nie dzwonil...
W pełni się zgadzam, to co ostatnio się dzieje to już totalne, chamskie przegięcie.

Cytat:
Napisany przez Bródka
wedlug prawa masz wglad do tego aby zmienic ta decyzje
Wszystko ładnie wygląda w teorii, ale od zawsze wiadomo, że wdepnąć w coś łatwo, trudniej się z tego oczyścić. Jutro będę do nich dzwonił i zapytam, gdzie można zmienić tego typu decyzję, jeśli w ogóle.

Ostatnio zmieniany przez Arepo : 26.04.2006 o godz. 19:53
Arepo jest offline   Odpowiedz cytując ten post