Cytat:
Napisany przez Matievoo
Tak, robię to specjalnie żeby doprowadzić takich jak ty do załamania nerwowego wiesz 
Myknąłem się na jednym wyrazie, i tu wielka afera, bardzo bym Cię prosił na więcej razy zachowaj dla siebie takie błędy i zwracaj uwagę przy dużym stopniu byków lub jakimś banalnym.
Ja ten post pisałem szybko- jak by co.
|
Przy dużym stopniu byków?!?
To sorry, ale jak ty nazwałbyś to, co zrobiłeś?
Słuchaj - zrobiłeś błąd i to naprawdę poważny, ze świecą szukać by dziecka dopiero uczącego się pisać, które dałoby radę w ten sposób napisać taki wyraz, więc nie wkurzaj się, że ktoś zwrócił ci uwagę. Zrobił słusznie, bo jeśli pozostawimy już takie błędy bez komentarza, to naprawdę poziom językowy internetu zejdzie całkowicie na psy.
A tłumaczenie, że pisałeś na szybko, jest żadnym tłumaczeniem. Albo pisz porządnie, albo nie pisz wcale.
@ pykson
Rozumiem twoje argumenty, ale niestety są to żadne argumenty.. Bo prowadząc tak, jak prowadzisz - i sam z pewnością zdajesz sobie z tego sprawę - narażasz na niebezpieczeństwo nie tylko siebie, ale także innych. A z mojego punktu widzenia - nie masz na to prawa, bez względu na na to, czego wymaga twoja praca czy twój szef..