Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.04.2006, 23:06   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Tomq25
Witam.
Chcę dodać napisy do gotowego juz dvd. Kozystając z opisu http://www.videopedia.pl/index.php?o...d=32&Itemid=28 uruchomiłem program DVD Decrypter i tu zaczynaja sie problemy bo po ustawieniu wszystkich opcji zgrywa mi tylko okolo 255 692KB materiału mimo ze na pasku postepu pokazuje ze zgrał wszystko. Co moze byc tego przyczyną? Bardzo prosze o pomoc.

ps. mam 15 Gb wolnego miejsca.

nie zaznaczone jak trzeba. zaptaszkowany tylko chapter 22. zaznacz wszystkie i po ptakach.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.03.2020 o godz. 18:23
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post