Cytat:
Napisany przez legion
Po pierwsze nie Eroposel tylko Europosel panie humanisto
strazniku pisowni naucz sie sam pisac poprawnie bo masz mniemanie takie o osobie jakbys wszystkie rozum pozjadal naszczescie ja takiego niemam 
No widzisz bo nie jestem humanista tak jak ty i nie umiem pisac wiec jak ty mozesz byc po czesci humanista jak piszesz normalnie bzdury moze jeszcze powiesz ze pan Piskorski jest najuczciwszym politykiem w Polsce  heheheh
|
Twa bystrosc i jasnosc formulowania zdan jest przygniatajaca, polecam jednak sie wypowiadac tylko jak sie ma cos do powiedzenia (bo inaczej te skomplikowane zdania, ktore ledwo rozszyfrowywuje nic nie wnosza).
A twej bystrosci chyba umknelo, ze wczoraj byla podpisana koalicja PiS, Samoobrona i pieciu renegatow z LPR, wiec cos na temat mozna bylo powiedziec (coprawda to temat o wyborach prezydenckich, ale sluzy do dyskusji politycznych). Koalicja powoduje jedynie przetasowanie w rzadzie i dodanie kilku glosow, chociaz wiekszosci nadal nie ma. Tak czy inaczej jest to wydazenie wazne.
Dzisiaj mialo miejsce jeszcze jedno wydazenie. Rezygnacje zlozyl Łukasz Abgarowicz o ktorym pisalem wczesniej - przewodniczacy regionu mazowsze PO, ktory zdobyl stanowiwsko dzieki poparciu grupy Piskorskiego. Tusk rezygnacje przyjal.
EDIT:
Hmmmmm. Tak na dobra sprawe to eroposel to ladny neologizm ... widzisz, nawet moje bledy sa tworcze