Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.04.2006, 22:38   #1210
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
Widac ze masz tworcza fizjonomie okreslajaca stan twojego umyslu ale to juz szczegol a tak na marginesie no to kolega jest strasznie bystry ze zauwazyl koalicje normalnie czasem niewiem kiedy mam spuscic wode w kiblu
tak się przyglądam od dłuższego czasu Waszym słownym utarczkom i stwierdzam, że poziom dyskusji w naszym kraju jest niski nie tylko w kręgach politycznych.. może by tak kolega @legion skupił się bardziej na sprawach merytorycznych, a nie obrażaniu innych. z Twojego wcześniejszego postu nie można wysnuć jakichś wniosków odnoszących się do tematu, poza jednym, że brak Ci argumentów..
ja osobiście Piskorskiego nie lubię i nie przekonały mnie do tego ostatnie wydarzenia, ale jego wcześniejsza działalność np. to co wyczyniał w Warszawie..