Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.10.2002, 19:21   #58
forest
odgrzewany user

Data rejestracji: 20.10.2001
forest zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Laser napisa***322;(a)

Witam !

To jest TECHNO grane na <font color="red">róznych dyskotekach</font> / tyle ze czasami jest jakiś komentash DJ'a / i cała muza z dyskoteki jest rejestrowana a później sprzedawana<b>(muza nie jest sprzedawana przez klub, bo nie ma na to zgody zaiksu, trzeba mieć chody żeby muze zdobyć ze źródła )</b>/ mam manieczki które trwają 1h 14min 56sec !!!<b> A ja mam Manieczki,które trwają 4h (z Westbama, swoją drogą za następne pół godziny chciał 10 000 zł[/B]
HAAHHHAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
Człowieku Manieczki to wieś oddalona od mojej wsi o 4 km.
Byłem tam wczoraj i w zeszły piątek więc chyba jeszcze jest...
Na środku wsi niejaki Bartosz R. przerobił dawne centrum handlowe,a właściwie jego część na dyskotekę.
Później wykupił całe centrum i rozbudowywał dyskotekę, którą przechrzczono na Klub Techno EKWADOR.(www.ekwador.pl)
Ściągnięto Dj Krissa który był rezydentem Mieleńskiej dyskoteki Miami 'Nice Mielno a pochodził z Koszalina( na pierwszych płytach z Manieczek się przedstawia jako Dj KrissB Koszalin.
Nagrano parę części live z Dyskotek, sprawa załapała i teraz na każdym skrzyżowaniu a Poznaniu, Wroc ławiu słychać ją z samochodów (umpa umpa).
Klub stał się meliną dla wielu Poznańskich dresów, dystrybutorów, ale muze gra na prawdę przednią(moja subikktywna ocena)choc ostatnio jest spokojniej.
Straciłem trochę czasu żeby to napisać, byś nazwy wsi nie podciągał do rangi gatunku muzyki techno
Pozdrawiam
Damian

The only way to get smarter is by playing a smarter opponent
-Fundamental of Chess 1883
forest jest offline   Odpowiedz cytując ten post