Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.04.2006, 23:41   #1212
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Prezesik
tak się przyglądam od dłuższego czasu Waszym słownym utarczkom i stwierdzam, że poziom dyskusji w naszym kraju jest niski nie tylko w kręgach politycznych.. może by tak kolega @legion skupił się bardziej na sprawach merytorycznych, a nie obrażaniu innych. z Twojego wcześniejszego postu nie można wysnuć jakichś wniosków odnoszących się do tematu, poza jednym, że brak Ci argumentów..
ja osobiście Piskorskiego nie lubię i nie przekonały mnie do tego ostatnie wydarzenia, ale jego wcześniejsza działalność np. to co wyczyniał w Warszawie..
Powiec mi gdzie i kogo obrazilem ?

Sluchaj ja juz przerabialem to z pawelkiem on po prostu juz taki jest ze nie rozumie pewnych rzeczy ja nie bede mu argumetowal bo po co i tak nie zrozumie jezli "Erodeputowany" Piskorski to jego przyjaciel bo zawsze kiedy wyplywa pawelek go broni wystarczy ze przypomne afere mostowa to pawelek odpowie o jaki piekny mamy most dzieki Piskorskiemu hehehe
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Poziom legiona to funkcja scisle monotoniczna. Zgadnij, czy w punktach w ktorych funkcja jest rozniczkowalna, pochodna jest ujemna czy dodatnia ??

Ale skad my humanisci, mamy takie rzeczy wiedziec
widzisz sam sobie odpowiedziales skad my humanisci mam wiedziec takie rzeczy no jasne no wlasnie skad chyba nie mowisz serio ze ty to wiesz ty wogole wiesz co to jest rozniczka czy przeczytales o tym wikopedii jezeli chodzi o scislosc monotoniczna to ty jestes obronca pana P. ktory ciagle jest twoim idolem wystarczy poczytac wypowiedzi twoje na jego temat
PS
jak okradnie staruszke pan P. na ulicy to tez przekalkulujesz to stwierdzisz ze to pewnie jakas premedytacja i gdzie sa dowody

Cytat:
Napisany przez pawelblu
Zreszta ostatnio odnotowywujemy wyjatkowy wzrost agresywnosci u legiona (od jakiegos pol roku) i byl to juz raz temat naszej dyskusji w odpowiednim miejscu, takze spokojnie, mamy tego swiadomosc, ale w zwiazku z tym ze sie czepial narazie wylacznie mnie, przymykamy na to oko.
"odnotowywujemy" to juz mowisz glosem kolektywu
I vice versa pawelek po prostu cie nielubie.
No tak jestem bardzo agresywny i cie zaraz pogryze heheh wiec uwazaj bo cie dosiegna moje zeby

Ostatnio zmieniany przez legion : 28.04.2006 o godz. 23:49
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post