Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.04.2006, 11:24   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez misieq123
Otóż mam mały problem mam NEC ND-3551A i podczas nagrywania DVD wyskakuje mi blad ze "Nie można wykonać polecenia Zakończ w trybie DAO!" (nie mogę zmienić na TAO). Wyskakuje jeszcze (No seek complete). Czy ktoś mógłby mi pomóc
A i jeszcze jedno podczas nagrywania CD jest wszystko ok przynajmniej w TAO, bo w DAO boję się cokolwiek narazie nagrać szczególnie ze padły mi juz 3 DVD podczas nagrywania
Próbowalem nagrywać na Esperanzach DVD+R.
Daje loga jak to co napisałem jest za mało jasne
Jak już ktoś sie o to pytał i odpowiedź została udzielona to prosiłbym linka do takowej odpowiedzi, bo sam osobiście nie znalazłem ale może źle szukałem.
Zapomniałem dodać że przerywa tak mniej wiecej w połowie
tak odpowiedź padała już wiele razy - Esperanza
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post