Witam !
Ciekaw jestem czy zakup może już zrobiony - a jeśli tak to jakie wrażenia
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
(...)
Co do tych poprzednich wymienionych modeli, to pomimo ładnego wyglądu wizualnego Mastercook raczej odpada, bo.. to Mastercook  Rozmawiałem już w dwóch punktach i potwierdzają się opinię, że lepiej na kilka polskich firm uważać. Raz, że są dość awaryjne, dwa - że jak już się coś zepsuje, to są problemy z serwisie. Tego raczej się nie boję, bo o swoje mogę się kłócić, ale myśl, że lodówka mogłaby się psuć skutecznie mnie do tych firm zniechęca.
(...)
|
Mastercook to Wrozamet - nie mają zbyt wielkich tradycji w produkcji lodówek.
A ciekaw jestem co słyszałeś o innych polskich firmach ? Bo piszesz, że na kilka trzeba uważać - mam na myśli np. Amicę ??
Prawdę mówiąc, jeśli chodzi o "polskie" lodówki to z trzech znanych mi firm - Polar, Amica, Mastercook najlepszą opinię słyszałem kiedyś jeszcze o Polarze - ale nie wiem czy to się nie zmieniło ostatnio. Z tym, że mają kiepski wybór na dziś - jeśli się nie mylę, należą chyba teraz do Whirpool'a ?
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
(...)
Najbardziej natomiast podoba mi się Indesit - mojej mamie zresztą też i coraz bardziej jestem do niego przekonany. (...)
|
Jeśli już taką kupiłeś - to powodzenia - bo ja akurat trochę złego o nich słyszałem - chyba nawet w tym temacie ktoś wspominał - czy też kiedyś na Forum Elektrody. Choć z drugiej strony Wuja ma ich pralkę chyba już z 8-9 lat - i jak na razie żadnej naprawy.
Pozdrawiam
ro29