Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.04.2006, 09:18   #20
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion
@MaciejT
Znam ten ból

- "Który TV obsługuje progresive scan?"
- "wszystkie 8 ) "

...
heh.. skąd ja to znam.. Zwykle, jak szykuję się do jakiegoś większego zakupu, najpierw przez wiele dni szukam wszelkich informacji i testów na internecie, a dopiero potem idę do sklepów. Głównie po to, żeby obejrzeć modele na żywo, ale przy okazji pogada się także ze sprzedawcami. Tylko, że wtedy już zwykle nie ma o czym rozmawiać..

Ostatnio miałem fajnie - pytam jednej kobiety o to, jak pod względem jakości zdjęć wypada jeden model aparatu SONY w porównaniu do innego. Chodziło mi głównie o opinie klientów, bo testy na internecie już przeglądałem. Ona mi na to, no wie pan - ten zdecydowanie, ma od dużo lepszy obiektyw od tego drugiego. Ja jej na to, że obiektyw to akurat mają one taki sam (bo mają). A ona - no ciekawe jak, przecież ten drugi jest o 600 złotych droższy..

Wtedy uprzejmie podziękowałem za dalsze doradctwo

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post