Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.04.2006, 15:17   #3
krzyszko
Bywalec

Data rejestracji: 15.03.2005
krzyszko w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
1. Chyba tak zrobie :/ i tak bedzie zmiana na DVD ale chciałbym tą naprawic jeszcze, bo zanim kupie DVD to miesiąc minie

2. Formatowałem twardziela... instalowałem system na nowo... Usówałem kanały ide i restartowałem... Potem ich zainstalowac nie mogłem spowrotem wiec reinstalka windy ;-]

3. Czyściłem... ale w środku bardzo ładnie wyglądała czyściutko i zadbanie... Mam ja od pół roku po wmianie

4.

Wydaje mi sie że płyty sie nie kręcą, ale niewiem jak to sprawdzić... podłaczyc ze zdjęta warstwą :/ Hmmm... Lite-On są do d... :/
Mam DVD-Rom LG od 6-8 lat 12x nigdy nie miałem z nim problemów... Zawsze działał super... Czytał nawet płyty nagrywane z prędkoscia 52... Potrafił wszystko i dalej potrafi odczytac... No ale z sensem wszystko ;-)
Więcej nie kupie Lite-Ona nic... 1 problem nie chciała nagrywac po jakims czasie, psuła wszystkie płyty... po wymianie po 1-2 tyg. niby nagrywała płyty ale póxniej ich nie czytała jak w kazdym napędzie... Dopiero jak nagrywałem 12 to było ok, ale zawierała sporo błędów... Pełno plików na niej nie działało...
Głupi nie jestem, próbowałem zmieniac płyty itd. nic :/
u mnie Lite-On idzie na straty... Niby kiedyś zajeła 2 miejsce w testach po plextorze :/ Gdzieś w jakiejś gazetce... <Za krótko ją testowali>

No jak by były jeszcze jakieś inne sugestie to chętnie posłucham

Ostatnio zmieniany przez krzyszko : 30.04.2006 o godz. 15:19
krzyszko jest offline