Dyskusja: Firmy transportowe
Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.05.2006, 17:19   #5
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
Witam !
Ponieważ jak widzę, coraz więcej ludzi się zastanawia co jest grane z tym transportem lodówki - to wyręczę kolegę @andrzejj9 (mam nadzieję że nie będzie miał mi tego za złe ) i zachęcam do zapoznania się z tym jego postem w innej dyskusji: http://forum.cdrinfo.pl/635941-post53.html
A szczególnie, z jego ostatnią częścią - chodzi ogónie o to, że w Warszawie taka lodówka, jaka mu się spodobała jest w tej chwili dużo tańsza - więc nawet płacąc za transport się koledze opłaci ...

Pozdrawiam
ro29
Na pewno się nie obrazi Zwłaszcza, że nie było mnie przez kilka godzin, bo.. jeździłem za lodówką

A ponieważ nie każdemu będzie się chciało czytać tamten temat i post, to skrócę do konkretów. Lodówka, która mnie interesuje, kosztuje w jednym sklepie pod Warszawą 890 złotych. We Wrocławiu nie mogę jej nigdzie dostać, a najniższa cena na internecie to ok. 1350 złotych plus ok. 100 złotych przesyłka, razem pod 1500. Tak więc nawet płacąc 200-300 złotych za przesyłkę z Warszawy (więcej już nie chcę, bo zakładam 1200 złotych z przesyłką za max. tego, co chcę za lodówkę zapłacić) wyjdzie mi zdecydowanie taniej.

Wracając do tematu. Sprawdzę polecane firmy, a jeśli ktoś mógłby polecić jeszcze inne, to będę wdzięczny

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post