Witam
Przymierzam sie do kupienia swojej pierwszej nagrywarki dvd. Wczesniej nagrywalem tylko cd . moj dorobek nagrywarkowy jest dosc marny bo mialem tylko LG i Liteona ( obecnie wlasnie Liteona ) . Z nagrywarki kozystam najczesiej jak chce nagrac film albo dane i do tego najczesciej tez jej uzywam a raczej uzywałem bo cos ostatnio zaczyna jej odbijać :/
Od nowej nagrywarki oczekiwał bym tego zeby ładnie odczytywała zarysowane płytki bo na moich meblach stale sie walają jakies sidiromy

i zeby ładnie nagrywała zwykłe CD i zwykłe DVD i dobrze je czytała - kopiowanie audio w ogole nie wchodzi w gre a gry kopiuje bardzo rzadko. Oczywiscie przed napisaniem tego posta przegladnełem to forum ale szczerze mowic juz sam nie wiem co mam myslec .... cały dzien siedzie i szukam jakis informacji na roznych stronach

do wydania mam około 300 złotych
najchetniej kupil bym plextora np Plextor PX-755A ale slyszalem ze bardzo kiepsko odczytuje porysowane pltyki ... zastanawiam sie nad benq ale jakos sie waham a litki odpadają bo poprostu one nie pracuja tylko wyją

...... pogubilem sie w tym wszystkim ... pomocy